изработка на онлайн магазин, сайтове за онлайн търговия в българия, изработка на онлайн магазин, wordpress сайт магазин

Изработка на онлайн магазин с WooCommerce. Този плъгин ви позволява да продавате продукти / услуги от вашия WordPress сайт магазин. Това е плъгин за WordPress с допълнителни функции.

Какво всъщност представлява изработка на WordPress сайт магазин с Woocommerce?

На първо място с Woocommerce, вие можете да продaвате продукти / услуги. Освен това можете да предлагате виртуални и физически продукти, да управлявате инвентара и доставката, да извършвате сигурни и защитени плащания и да подреждате данъците автоматично.
WooCommerce е най-добрият вариант за продажба на продукти и услуги за вашия уеб сайт. Това е най-добрият и популярен плъгин за интернет търговия.
Ако искате да продадете нещо на сайта си, това е един от най-добрите ви варианти.

Най-важното предимство на WooCommerce е, че с контролния панел на WordPress, можете лесно да редактирате съдържанието на вашето body, линковете, мета описанията и други елементи на страницата, за да оптимизирате продуктовите страници.
За да започнете, трябва три неща:

1. Да инсталирате WordPress на вашият хостинг
2. Да инсталирате плъгина за WooCommerce
3. Съвместима тема за WordPress и WooCommerce

Няма софтуер за направа на електронен магазин, който да е идеален за всеки клиент или ситуация. Поради това най-добре е да използвате добре структуриран процес, за да определите кой софтуер за изработка на онлайн магазин ще работи най-добре за вашите индивидуални нужди.

Кои са предимствата на този софтуер за изработка на онлайн магазин?

Основният плъгин за WooCommerce е с отворен код.
WordPress разполага с голямо разнообразие на теми за изграждане на магазин съввместими с Woocommerce. Те могат да идват от стотици независими разработчици на теми.
Налице са безброй разширения, които правят базовата функционалност по-здрава и стабилна.
Най-важното предимство на WooCommerce, e инсталирането му на WordPress. Това предоставя възможност за неограничени възможности за SEO оптимизация и бързо достигане на високи позиции в основните търсачки.

Какво трябва да знаем обаче?

Хората, които са нови за интернет търговията, напълно подценяват времето, необходимо за създаването на електронен магазин. Съществуват редица съображения за ползване като настройки и решения от към функционалност, необходими за управление на клиенти, поръчки, инвентар, данък върху продажбите и доставка.
Не всички теми на WooCommerce се кодират добре или са стабилни, много често темите не изглеждат така както са предоставени. Трябва да се уверите, ако ползвате платена тема, че купувате шаблони от надеждни източници на теми.
Актуализациите на софтуера могат да изискват доста големи усилия, и дори намесата на разработчик, за тестването на грешки и отстраняването на проблема.

Нашите онлайн магазини използват разнообразие от разширения, за да увеличат основния набор от функции и да отговорят най-точно на високите очаквания на нашите клиенти.

За безплатна консултация можете да натиснете тук.

Не знаеш как да започнеш?

Свържи се с нашият екип и ние ще ви изготвим най-добрата оферта подходяща за вашите нужди още сега.