Изработка и поддръжка на онлайн магазин

Имате нужда от изработка на онлайн магазин, който да работи за вас денонощно? Ние ще ви помогнем, защото имаме готово и ефективно решение за Вас!

изработка на онлайн магазин

С какво ще ви помогне онлайн магазинът?

Работно време

Давате достъп на вашите потенциални клиенти да пазаруват от вас по всяко време на деня.

Заплати ли!?

Не плащате на работници, не плащате ток и никакви подобни сметки.

Такси по уеб сайта?

Изработката на онлайн магазин е еднократна, като след това остава да се заплаща домейна и хостингът.

Плащане

Можете да интегрирате плащане с карта и куриерски услуги, за удобство на клиента.

изработка на онлайн магазин цена
Изработка на онлайн магазин

Оферта за изработка на онлайн магазин

Оферта за цялостна изработка на онлайн магазин с професионален мобилен дизайн от високо ниво. Онлайн магазина е на специализирана платформа за интернет продажби, плащания и доставки на всякакъв вид продукти и артикули. Представителна, информативна част в началната страница, в която може да изберете и поместите повече информация за вашата фирма, дейности, услуги и продуктите, които предлагате или друг вид съдържание, което желаете по ваша собствена преценка. Вътрешни страници с указания за това как става поръчването, начин на плащане, вид доставки, условия за ползване, политика за поверителност, контакти за връзка и др. Онлайн магазинът е с интегрирана блогова система за публикуване на статии, свързани с дейността и продуктите.

Какво включва изработката на онлайн магазин?

Ние ще изработим уеб сайта ви до 10 работни дни, като завършването зависи изцяло от това кога ще бъдат предоставени изисканите материали.

Предоставяме ви дизайни, от които можете да избирате. След избирането на дизайн може да се настройват цветове, шрифтове и снимки.

Всеки наш изработен уеб сайт има адаптивност за мобилни, таблети и настолни компютри. Вашият уеб сайт ще има възможност за вмъкване на всякакви ефекти по желание.

Отбелязваме, че първите 3 месеца са безплатни, за да установите дали ви допада хостинга. Уеб сайта може да бъде преместен и на хостинг по ваш избор, като ние ще ви предоставим пълен бекъп на сайта.

Когато сте на наш хостинг, вашият уеб сайт ще бъде защитен с SSL сертификат и други DDOS защити.

Ще имате възможност да създавате неограничен брой имейли с вашият домейн.

Вашият администраторски контролен панел ще бъде преведен на български език. Може по всяко време да бъде сменен на друг при нужда.

При желание за мултиезичен уеб сайт, ние ще сложим модул, чрез който ще можете да превеждате съдържанието си на колко искате езика.

Ние ще изработим вашето лого, в случай че нямате такова. Важно е да отметнем, че то не се заплаща допълнително.

Когато качвате съдържание, вие няма да бъдете ограничени от към брой продути, публикации, категории или каквато и да е друга информация.

Вие ще може да създавате ваши вътрешни страници с информация за вашата дейност.

Можете да пускате промоции за вашият продукт/и по всяко едно време. Под всяка страница на продуктите ви ще има препоръчани 3 или повече продукти.

Ние ще добавим опция за плащание са наложен платеж, плащане по банков път със Stripe или PayPal.

С нашата изработка на онлайн магазин, вие ще можете да създавате ваучери за отстъпки при пазаруване.

Ние ще настроим вашата доставка да бъде с най-разпространените доставчици – Еконт и Спиди, както и опция до адрес.

Ние ще настроим модул с плъзгащи снимки, като снимките за слайдовете нямат ограничение.

Дизайнът може да се променя и размества по всяко едно време. Държим пряка връзка с нашите клиенти, така че при изискване на промяна – тя ще бъде осъществена.

Предоставяме филтриране на продуктите за повече улеснение на вашите клиенти. Филтриране по цена, популярност, оценка и търсачка.

Към изработката на онлайн магазинът е предоставена и блог система, с която можете да създавате съдържание за вашите клиенти.

Клиенти ще могат да се регистрират на уеб сайта ви и да управлявате техните профили.

Клиентите ще могат да се свързват с вас чрез контактна форма или чат на живо, който е интегриран директно през уеб сайта ви.

Имате пълна статистика по всяко едно време. Колко продукта са върнати, колко е печалбата, колко са били с наложен платеж и други.

Клиентът получава потвърждение при направа на поръчка, както и администратора на уеб сайта получава известие за поръчката.

Ние ще сложим бутони с вашите социални мрежи като фейсбук, инстаграм и други.

Ние ще сложим бутон, с който потребителите могат лесно да се връщат до най-горната част на всяка страница.

SEO оптимизацията е най-важният процес при изработка на какъвто и да е уеб сайт. Ние ще интегрираме плъгин за SEO оптимизация, като ще ви въведем в това какво е добре да се прави, както и какво не е добре. Ние ще направим вашата SEO оптимизация за всяка една страница.

Осигуряваме техническа поддръжа за вашият уеб сайт безплатно, при условие че е на наш хостинг. Ако уеб сайта не е на наш хостинг, таксата варира според заданието. Ако казусът е причинен от нас – също е безплатно.

Можете да видите също

Не знаеш как да започнеш?

Свържи се с нашият екип и ние ще изготвим най-добрата оферта подходяща за вашите нужди още сега. При запитване по имейл нашият екип ще се свърже с вас в рамките на 1 час.