Ето защо не съществува гарантирана СЕО оптимизация

Съществува ли гарантирана СЕО оптимизация?

Много хора може да се оптитат да ви подведат, че чрез СЕО оптимизация те ще направят уеб сайта ви на първо място гарантирано. Днес ще разгледаме тази тема защо това не е възможно. Ако някой ви каже нещо подобно, то той или ви лъже, или използва забранени методи от Гугъл, с които вашият уеб сайт ще понесе наказание.

1. Страните при оптимизацията са 3

Вече се сетихте, че първата страна сте вие. Втората и третата са който оптимизира вашият уеб сайт, а третата страна – Гугъл. Първата и втората страна искат уеб сайта да бъде по-високо в търсачките, докато Гугъл – той не обещава нищо. Клиента може да гарантира, че ще плати на оптимизатора, оптимизатора може да гарантира, че ще даде всичко от себе си, но Гугъл не може.

2. Дълбок анализ

За да анализираме на коя позиция ще бъде сайта Ви в Гугъл след определено време не е възможно заради точка 1. Но дори да я премахнем, за да Ви обещае някой каквото и да е, свързано с със сайта ви, трябва да го анализира доста обстойно. Все пак, за дадена фирма да предлага SEO с гаранция, надали е анализирала всички възможни проекти, които съществуват в онлайн пространството…

Това са двете точки, заради които SEO оптимизация с гаранция не е възможна.

Съвет

Винаги подбирайте и внимавайте с кого работите, когато става въпрос за SEO оптимизация. За разлика от уеб дизайна, резултатите не са видими с просто око. Ако оптимизатора не е компетентен, след време може да трябва да оставите домейна си и да се вкарате в разход с нов който да оптимизарате. Разходът за това е дори трудно да си представите.

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас и ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 1 час.

Подобни статии

25 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *