как да изракам пари от вкъщи

Как да изкарам пари от вкъщи?

Знаете ли че този въпрос си го задават точно 1200 човека всеки месец. Днес сме подбрали Топ 5 начина как да изкарам пари от вкъщи. Нека започваме!

Начин 1: Правете това, в което сте добри

Ако можете да рисувате, да обработвате професионално видеа, да пишете статии за други хора или в каквото и да сте добри – можете да обмислите възможността за уеб сайт. В днешно време можете да си заплатите за изработка на уеб сайт, или да създадете сами. Виж как се прави сайт безплатно.

– С какво ще ви помогне уеб сайта?

Чрез уеб сайт, вие можете да си гарантирате продажби, услуги или каквото предлагате в дългосрочен вариант. Ако се колебаете, дали може да имате потенциални клиенти, които ще ви идват всеки месец, то можете дирекно чрез този инструмент да поставите ключови думи, според които предполагате, че хората ще ви откриват. С този инструмент вие ще разберете дали има смисъл от уеб сайт и дали можете лесно да се конкурирате във вашият бранш.

– Ние можем да ви консултираме безплатно

Ако имате нужда от консултация, можете да ни зададете въпрос по всяко едно време в нашата контактна форма, а ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Начин 2: Fiverr / UpWork– сайтовете за фрийланс

Fiverr / UpWork са популярни платформи за фрилансъри (специалисти на свободна практика). Там вие можете да продавате вашит дигитални услуги (Вашите умения). Ако например разработвате приложения за смартфони, обработка на видеа, писане на статии – то Вие можете да изкарате и 20$ на час, като вече зависи от това какво иска клиента.

– Каква е разликата между двете?

Разликата между двете платформи е, че Fiverr е по-евтина от към предлагане на услуги, а UpWork е по-високо платена. За съжаление истината при Fiverr e, че повече пакистанци и индийци са заели платформата и доста клиенти предпочитат да намерят някой там, защото е евтина работна ръка. Добрата новина е, че има доста клиенти, които могат да пускат искане за оферта и вие да се свързвате с тях директно, както и да създадете Gig или с други думи казано услуга, чрез която да ви намират.

Начин 3: Изкарване на пари от реклами

Ако сте от по-нетърпеливите, можете спокойно да прескочите този начин. За тези които сте останали, сега ще ви разкажем какво ви предоставя Google. Когато вие си създадете уеб сайт, той в началото има репутация 0. За да го изкарате на предните позиции за дадени ключови думи, може да отнеме доста време, но няма сега да засягаме как става това. Да кажем вече сте минали този процес и имате трафик от 1000 човека на месец. С Google AdSense вие можете да вържете реклами по вашият уеб сайт и да взимате пари на клик – PPC (Pay Per Click). На клик вие получавате средно около 30 – 60 стотинки на клик, според зависи от рекламата. От тези 1000 човека 100 да натискат на ден – Та това са си 300 – 600 лева всеки месец като пасивен доход. Не бъзрайте да пропускате този вариант, сравнително доста хора познаваме, които правят дори по 5000лв. и нагоре на месец.

Начин 4: Изкарайте пари от превод

Има доста хора вече, които знаят по 3, 4 или 5 езика. Ако случайно и вие сте от тях, може спокойно да пробвате да помагате на хора с превод на текстове срещу заплащане. Платформата Gengo ви позволява или да станете преводач, или да потърсите някой за превод. Можете да я пробвате, като тя е напълно безплатна, а и какво бихте загубили?

Начин 5: Изкарайте пари от Фейсбук

Как да изкарам пари за 1 час, или как да изкарам пари за един ден? Това със сигурност може да ви прозвучи изтъркано, но можем да ви покажем точно обратното. Напишете във фейсбук групи за Фрийланс услуги и ще видите, че има групи с по 100 000 човека. На ден се пишат по 100 публикации в някои от тях, така че ако ги следите – със сигурност можете да изкарате доста пари. Доста търсено е например писане на статии по тези групи, така че това може и да са най-честите постове, които ще виждате.

Онлайн магазини, банерни реклами и други дигитални начини

Ние от SITE-BG предлагаме изработка на уеб сайтове, които са оптимизирани за търсачките, за да може да ви откривате повече хора. При всякакви въпроси можете да се свържете с нас през нашата контактна форма.