SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт

В случай, че сайтът Ви се нуждае от специфични дейности, ние сме готови да Ви изготвим оферта, съобразено с текущото състояние на сайта и целите Ви!

SEO оптимизация на сайт

Много е трудно да се даде конкретна цена за seo оптимизация, тъй като всеки уеб сайт е различен и има нужда от различна намеса. Можете да се свържете с нас по всяко време. Ние ще разгледаме вашият уеб проект и ще ви предоставим в детайли какво трябва да се направи, след което ще изградим вашата стратегия.

Защо да оптимизирате вашия сайт?

Кой е най-добрият начин да увеличите продажбите? Как можете да засилите органичния трафик към уеб сайта си без реклами? Отговорът е простичък – чрез SEO за онлайн магазин ири друг вид уеб сайт.

Можете да оптимизирате уеб сайта си самостоятелно или отдадете този сложен процес на съответните специалисти. Но нека първо навлезем по-детайлно в ситуацията и обясним точно какви са конкретните ползи от SEO оптимизацията за онлайн магазини или друг вид уеб сайтове.

SEO за онлайн магазин е термин, който се използва за описание на процеса на оптимизация за търсачките на магазини за интернет търговия. С прости думи, това е наличие от правила, които трябва да бъдат спазени и приложени за определен сайт за интернет търговия, с цел той да стане удобен и лесно четим за търсачките.

Нека разгледаме в каква е разликата между SEO за онлайн магазин и SEO като цяло?

SEO за онлайн магазини обхваща всички концепции за обща оптимизация на търсачките + някои допълнителни препоръки, които са специфични за сайта на магазина и не са приложими за другите типове уеб сайтове.

Пример за това е сайт с нетърговска цел. Там страниците с категории не са толкова важни от гледна точка на SEO оптимизацията. За сайт за интернет търговия обаче, те са от ключово значение и затова изискват да им бъде обърнато специално внимание.

Какви са предимствата на SEO за интернет магазините? Защо търговците винаги трябва да залагат на SEO оптимизирането?

Въздействие при търсачките

Сайтът за интернет търговия е онлайн бизнес. Това не е хоби или развлекателен уеб сайт, а съвсем истински бизнес, който трябва да печели, продава и расте с времето.

Търсачките отговарят на милиарди търсения на ден и много от тях са свързани с онлайн търговия. Хиляди хора на ден в България търсят активно, за да намерят това, което им е трябва да закупят.

В този ред на мисли, именно адекватното SEO при онлайн магазин ще ви помогне да привлечете вниманието на търсачките и да получите дял от трафика.

Да вземете трафик от търсачките е първата стъпка, но това не е достатъчно. Имате нужда от насочен трафик.

Насоченият органичен трафик идва от потребителите, които вече знаят какво искат. Тези потребители имат ясно намерение, когато въведат заявката си в полето за търсене в Гугъл.

С насочена SEO оптимизация на вашия онлайн магазин, вие можете да повишите трафика чрез съответните ключови думи, които са в състояние да повишат класирането ви и да повлияят на вашия бизнес.

Ако вече притежавате онлайн магазин, трябва да знаете, че има няколко различни начина да получите незабавено трафик към вашия уеб сайт.

Рекламирането в Google Ads, е едно от най-популярните и ефективни начини за бързо привличане на трафик, както и от социалните медии.

Проблемът при тези методи е, че след спиране за заплащате на реклами, трафикът и продажбите също спадат. Да разгледаме възможностите, които се откриват пред вас с една SEO оптимизация. Добре проведенотж SEO ще насочи трафика към вашия уеб сайт, за да се работи ежедневно, в продължение на месеци или години. Как ви звучи?

Вярно е, че SEO оптимизацията отнема време, за да проработи на „пълни обороти“, но резултатите тук остават трайни, като ще ви осигурят по-висока възвръщаемост на инвестициите в дългосрочен план, в сравнение с всеки друг маркетингов подход.

Ако искате да изградите бизнес, който сам да генерира трафик, без да разчитате само на платена реклама, то SEO оптимизацията е вашият най-добър избор.

SEO анализът на Вашия сайт не се заплаща. Ние ще го изготвим до 24 часа и ще можем да Ви го представим на при последваща консултация.

В SEO оптимизацията сроковете са условни. Все пак една груба представа в сфера на конкуренция един сайт може да се класира сред топ 10 за около 4-6 месеца. (Според зависи от конкуренцията, може да необходимо повече време)