Трябва ли да използваме Google Analytics?

С Google Analytics вие можете да следите всяка една статистика за вашият уеб сайт, само при една бърза регистрация в Гугъл. Чрез този инструмент, Гугъл ни предоставя да следим всеки един елемент, или действие свързано с нашият уеб сайт. Този безплатен инструмент ни предоставя информация за това колко потребители са били на сайта ни днес, предишния месец, колко дълго се задържат на дадена страница. Също тана ни показва какъв процент се връщат от тях отново, чрез какви ключови думи потребителя е попаднал на нашата страница, от кои градове са те и много други. Данните получавани от Google Analytics са толкова добри, че почти нямав въпрос на който да не можете да си отговорите свързан с вашият уеб сайт.

Имаме ли наистина нужда от Google Analytics?

За да бъде маркетингът успешен, благодарение на Google Analytics, вие можете да следите поведението на потребителите, и спрямо цялата тази информация да изградите вашата маркетингова стратегия. Ако сте начинаещи в използването на инструмента, най-добре е да се консултирате с фирма, която да ви научи как да ви бъдат полезни данните от Google Analytics. Тази приставка е една от най-важните в развитието на вашият уеб сайт, тук не трябва изобщо човек да се замисля, а да започне да анализира тези данни за по-добри резултати в интернет пространството.

Ако сте начинаещ, можете винаги да се консултирате са нас на живо, или през контактната ни форма, нашият екип ще отговори на вашите въпроси.

Подобни статии

32 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *