Google реклама – 5 Причини защо ви трябва

Защо ви е необходима Google реклама?

Днес ще разглезаме именно въпросът – защо ни трябва Google реклама? Когато закупите домейн и си направите уеб сайт, вас Google все още не ви познава. Трябва да мине доста дълъг период от време, преди да започне Google да ви поставя в по-високи позиции, но това е друга тема.

Причина 1: Бързо достигане на клиенти

Когато правите SEO опитмизация може да мине доста време, преди да видите резултати. Чрез рекламите от Google, вие можете да достигнете до хора още в самото начало, когато създадете вашият уеб сайт. Можете да пускате реклами докато правите вашата сео оптимизация, за да започне уеб сайтът да работи за вас.

Причина 2: Таргетирана аудитория

Можете да изберете рекламата ви в кои градове да се показва. Ако имате например онлайн магазин за дрехи и физически магазин, то можете да пуснете да се показва реклама само на хора от същия град. Така ще можете да привлечете хора, които биха пазарували от вашият онлайн магазин, и които биха посетили физическият обект.

Причина 3: Управление на часовете

При пускане на реклама имате възможност да избирате за всеки ден от колко – до колко да бъде пусната рекламата. Ако имате повече клиенти в дадени часове – то вие можете да зададете рекламата да се показва в тези часове. Това означава, че вашите потенциални клиенти вероятно са свободни през тези часове.

Причина 4: Еднакви пари за Google реклама = Няколко реклами

Google ви предоставя опцията да пуснете една реклама със зададени ключови думи и опция за различни надписи. Можете да създадете различни артикули, които са най-вървежни и търсени от потребителите с връзка към съответната страница. С един бюджет – няколко заека!

Причина 5: Рейтинг в Google

Пускането на реклама в Google също е фактор, който влияе до някаква степен на вашият рейтинг на уеб сайта. Ако пускате реклама дълго време – то Google определено ще знае, че сте сериозни. Естествено ако не поддържате вашият уеб сайт правилно – той ще падне в по-ниските резултати в търсачката – съответно губите клиенти. Вече сме описали подробно и този сценарий, който може да прегледате от бутона по-долу.

Нашият съвет

Ние от SITE-BG ви съветваме да пускате непрестанно реклама в Google и да поддържате вашата сео оптимизация на високо ниво. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нашият екип и ще отговорим на всичките ви въпроси в рамките на 1 час.

Подобни статии

29 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *