Преинсталация на лаптоп Сандански

Преинсталация на лаптоп Сандански

Ние от SITE-BG предлагами услуги свързани с преиснталация на лаптопи и компютри за град Сандански. Ако операционната Ви система е за преинсталиране (преинсталация), и искате да ползвате Уиндоус 7, 8, 10 ( т.е. да се направи преинсталация на Windows 7, 8, 10), ние ще го преинсталираме отговорно и професионално на съвсем разумна цена.

Как да разберете, че операционната ви система е за смяна?

Без значение дали ползвате Windows, Linux или Mac, всеки един компютър или лаптоп се забява във времето от излишни файлове и програми, които се инсталират на него.

Правилна конфигурация на вашият Windows или Linux след преинсталация

Ние ще се погрижим да оптимизираме операционната ви система за бързина след преинсталацията, както и инсталиране на драйвери, от които имате нужда. При някои модели лаптоми е напълно възможно да не работи интернет адаптера, или друг драйвер, поради несъвместимостта му с Windows / Linux версията. При този случай е необходима повторна преинсталация с друга операционна система, която е съвместима с драйверите ви.

Колко струва услугата са преинсталация в град Сандански?

Цената за преинсталация е 30 лева, като това включва всичко описано по-горе с проверка на съвместимостта и повторна преинсталация при необходимост.

Как се процедира?

Компютърът или лаптопът задължително се доставя до адрес, за да може процедурата да се случи по-бързо при възникнал проблем с несъвместимост на драйвери и съответното им набавяне. Позвънете на следният телефон за уточняване на детайли.

Телефон за връзка: 0897064520

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *