Оптимизация на сайтове цени и услуги

Оптимизация на сайтове цени – видове оптимизация

Оптимизация на сайтове цени – Всеки потребител в интернет пространството натиска до първите 5 резултата показани в Гугъл. Ако вашият уеб сайт не е там, то бизнеса ви ще губи потенциални клиенти и приходи. Нека видим от какви видове оптимизация се нуждае един уеб сайт как варират цените им.

оптимизация на сайтове цени

SEO оптимизация

Този вид оптимизация представлява оптимизация за търсачките, като мета заглавия и мета описания за дадена страница, както и добавяне съответните им ключови думи. Намирането на правилните ключови думи е дълъг процес, който може да отнеме месеци преди да разберете вашият уеб сайт за кои ключови думи може да се класира. След намирането на правилните ключови думи, идва момента със започването на копирайтингписането на статии.

Оптимизация на сайтове цени за бързина

Не трябва да оставяме на заден ход оптимизацията за бързина. Дори вашият уеб сайт да има много добра SEO оптимизация, ако той се отваря бавно, то вие ще губите доста потенциални клиенти. Според данни от Гугъл, един потребител не чака повече от 2 секунди и натиска бутона назад. Ние от екипа на SITE-BG се стремим към изграждане на уеб сайт, който отговаря на заявката на потребителя до 1,5 секунди. Цените за оптимизация на бързина варират между 50лв. и 250лв.

Оптимизация на сайтове цени

  • Цените за статии варират между 2,80лв до 5лв, според зависи от сложността
  • За направа на оптимизация с правилни мета заглавия и описания, цените може да варират до 150лв.
  • Цените за линк билдинг могат да варират между 100лв. – 1500лв.

Не знаеш от къде да започнеш?

Ние от екипа на SITE-BG предлагаме цялостни решения за нашите клиенти, като цена за консултация при нас няма. Нашият екип ще направи анализ на конкуренцията ви и ще ви даде правилните насоки за издигане на уеб сайта ви, спрямо критериите на Гугъл.

Подобни статии

29 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *